1. коло ПРОЛЕТЕР, Зрењанин СТРАЖИЛОВО, Сремски Карловци 04/06/2021 11:00
СПЕНС, Терен 4
2 - 0
(21/9, 21/10)
(42:19)
2. коло ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ 2, Нови Сад ПРОЛЕТЕР, Зрењанин 04/06/2021 02:00
СПЕНС, Терен 4
0 - 2
(7/21, 8/21)
(15:42)
3. коло ПРОЛЕТЕР, Зрењанин КУЛПИН, Кулпин 04/06/2021 06:00
СПЕНС, Терен 4
2 - 0
(21/8, 21/17)
(42:25)
4. коло ЦРЊАНСКИ, Београд ПРОЛЕТЕР, Зрењанин 04/06/2021 08:00
СПЕНС, Терен 4
2 - 0
(21/14, 21/14)
(42:28)
5. коло ПРОЛЕТЕР, Зрењанин Слободан , 17/06/2021 02:56
  -  
6. коло ПРОЛЕТЕР, Зрењанин ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ 1, Нови Сад 05/06/2021 01:00
СПЕНС, Терен 4
2 - 0
(21/11, 21/16)
(42:27)
7. коло ГАЛЕБ, Бар ПРОЛЕТЕР, Зрењанин 05/06/2021 05:00
СПЕНС, Терен 4
2 - 0
(21/13, 21/14)
(42:27)