1. коло ПРОЛЕТЕР, Зрењанин ВИЗУРА, Београд 04/06/2021 11:00
СПЕНС, Терен 5
0 - 2
(18/21, 11/21)
(29:42)
2. коло ЦРЊАНСКИ 2, Београд ПРОЛЕТЕР, Зрењанин 04/06/2021 04:00
СПЕНС, Терен 5
2 - 1
(18/21, 21/13, 15/13)
(54:47)
3. коло ПРОЛЕТЕР, Зрењанин РУМА, Рума 04/06/2021 08:00
СПЕНС, Терен 5
0 - 2
(5/21, 13/21)
(18:42)
4. коло КОЗАРА, Градишка ПРОЛЕТЕР, Зрењанин 05/06/2021 01:00
Исидора Секулић - терен 6
0 - 2
(18/21, 13/21)
(31:42)
5. коло ПРОЛЕТЕР, Зрењанин Слободан , 16/06/2021 11:32
  -