1. коло ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ , Нови Сад ГАЛЕБ, Бар 04/06/2021 09:00
СПЕНС, Терен 2
2 - 0
(24/22, 21/19)
(45:41)
2. коло ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ , Нови Сад КЛЕК СРБИЈАШУМЕ, Клек 04/06/2021 02:00
СПЕНС, Терен 2
2 - 0
(21/14, 21/17)
(42:31)
3. коло СПАС, Београд ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ , Нови Сад 04/06/2021 04:00
СПЕНС, Терен 2
0 - 2
(9/21, 17/21)
(26:42)
4. коло ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ , Нови Сад ЦРЊАНСКИ, Београд 04/06/2021 06:00
СПЕНС, Терен 2
2 - 0
(22/20, 21/15)
(43:35)
5. коло ДУНАВ ВОЛЕЈ, Нови Сад ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ , Нови Сад 05/06/2021 12:00
СПЕНС, Терен 2
0 - 2
(11/21, 10/21)
(21:42)