1. коло ШТРАНД ВОЛЕЈ, Нови Сад
терен 7
МЛАДОСТ, НОВИ САД 04/01/2018 01:00
Ђачко игралиште
0 - 2
(12/21, 8/21)
(20:42)
2. коло ЖОК Клек МД 1, Клек
терен 7
ШТРАНД ВОЛЕЈ, Нови Сад 04/01/2018 04:00
Ђачко игралиште
1 - 2
(21/16, 19/21, 15/17)
(55:54)
3. коло ШТРАНД ВОЛЕЈ, Нови Сад
терен 7
ОК СТЕРИЈА, БЕОГРАД 02/01/2018 06:00
Ђачко игралиште
0 - 2
(16/21, 19/21)
(35:42)
4. коло ОК СПАРТАК Љиг, Љиг
терен 7
ШТРАНД ВОЛЕЈ, Нови Сад 05/01/2018 01:00
Ђачко игралиште
2 - 0
(21/19, 21/13)
(42:32)
5. коло ШТРАНД ВОЛЕЈ, Нови Сад
терен 7
ЖОК Рума, Рума 05/01/2018 03:00
Ђачко игралиште
2 - 0
(22/20, 21/16)
(43:36)