1. коло ЖОК,,Градишка,,, Градишка,Р.Српска,(Б и Х) ОК АС БАТАЈНИЦА, Батајница 05/01/2018 01:00
спенс,терен 4
2 - 0
(21/18, 21/13)
(42:31)
2. коло СТАР, Нови сад ЖОК,,Градишка,,, Градишка,Р.Српска,(Б и Х) 05/01/2018 05:00
спенс,терен 4
1 - 2
(17/21, 21/18, 12/15)
(50:54)
3. коло ЖОК,,Градишка,,, Градишка,Р.Српска,(Б и Х) Champ 07, Нови Сад 05/01/2018 08:00
спенс,терен 4
2 - 1
(21/19, 19/21, 15/10)
(55:50)