1. коло ФОК, Нови Сад
терен 10
ОК ЗАСЛОН, Шабац 04/01/2018 12:00
Исидора Секулић
2 - 0
(21/7, 21/4)
(42:11)
2. коло ОК АС БАТАЈНИЦА, Батајница
терен 10
ФОК, Нови Сад 04/01/2018 03:00
Исидора Секулић
2 - 0
(21/15, 24/22)
(45:37)
3. коло ФОК, Нови Сад
терен 5
Champ 07, Нови Сад 04/01/2018 08:00
Спенс
0 - 2
(8/21, 11/21)
(19:42)