1. коло ОК Војводина НС семе, Нови Сад
терен 1 централни терен
Ок Железничар, Београд 04/01/2018 11:00
Спенс
2 - 0
(21/8, 21/17)
(42:25)
2. коло ОК"КЛЕК СРБИЈАШУМЕ", КЛЕК 23211
терен 1 централни терен
Ок Железничар, Београд 04/01/2018 02:00
Спенс
2 - 0
(21/10, 21/17)
(42:27)
3. коло Ок Железничар, Београд
терен 1 централни терен
ОК ДУНАВ VOLLEY, Нови Сад 04/01/2018 04:00
Спенс
2 - 0
(21/18, 21/15)
(42:33)
4. коло ОК СПАРТАК Љиг, Љиг
терен 1 централни терен
Ок Железничар, Београд 05/01/2018 10:00
Спенс
2 - 1
(21/18, 13/21, 17/15)
(51:54)
5. коло Ок Железничар, Београд
терен 1 централни терен
ОК ЖУЖЕМБЕРК, ЖУЖЕМБЕРК 05/01/2018 02:00
Спенс
2 - 1
(21/19, 14/21, 15/13)
(50:53)