1. коло СТАР, Нови сад Champ 07, Нови Сад 05/01/2018 12:00
спенс,терен 4
2 - 0
(21/6, 21/16)
(42:22)
2. коло СТАР, Нови сад ЖОК,,Градишка,,, Градишка,Р.Српска,(Б и Х) 05/01/2018 05:00
спенс,терен 4
1 - 2
(17/21, 21/18, 12/15)
(50:54)
3. коло ОК АС БАТАЈНИЦА, Батајница СТАР, Нови сад 05/01/2018 09:00
спенс,терен 4
0 - 2
(19/21, 17/21)
(36:42)