1. коло БЛОК-АУТ, БЕОГРАД ИНЂИЈА, Инђија 28/12/2018 12:00
Терен 1, Спенс
2 - 0
(21/12, 21/14)
(42:26)
2. коло ИНЂИЈА, Инђија ВА 014 BAUWESEN, Ваљево 28/12/2018 03:00
Терен 1, Спенс
0 - 2
(11/21, 5/21)
(16:42)
3. коло СРЕМ ИТОН, Сремска Митровица ИНЂИЈА, Инђија 28/12/2018 05:00
Терен 1, Спенс
2 - 0
(21/11, 21/19)
(42:30)
4. коло ИНЂИЈА, Инђија ФУТОГ, Футог 29/12/2018 11:00
Терен 2, Спенс
0 - 2
(19/21, 14/21)
(33:42)
5. коло ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ , Нови Сад ИНЂИЈА, Инђија 29/12/2018 01:00
Терен 2, Спенс
2 - 0
(21/6, 21/9)
(42:15)
6. коло ИНЂИЈА, Инђија СЛОБОДАН
7. коло ИНЂИЈА, Инђија ОК ЖУЖЕМБЕРК, ЖУЖЕМБЕРК 29/12/2018 07:00
Терен 2, Спенс
0 - 2
(8/21, 10/21)
(18:42)