1. коло ЈЕДИНСТВО, Стара Пазова ПАНОНИЈА, Бачка Паланка 28/12/2018 06:00
Терен 3, Спенс
1 - 2
(21/19, 14/21, 13/15)
(48:55)
2. коло ШТРАНД ВОЛЕЈ, Нови Сад ЈЕДИНСТВО, Стара Пазова 28/12/2018 12:00
Терен 3, Спенс
2 - 0
(21/5, 21/8)
(42:13)
3. коло ЈЕДИНСТВО, Стара Пазова СЛОБОДАН
4. коло ЈЕДИНСТВО, Стара Пазова ЦРВЕНА ЗВИЈЕЗДА, Обудовац 28/12/2018 03:00
Терен 3, Спенс
0 - 2
(19/21, 18/21)
(37:42)
5. коло ЛИБЕРО, Бијељина ЈЕДИНСТВО, Стара Пазова 28/12/2018 09:00
Терен 3, Спенс
0 - 2
(7/21, 14/21)
(21:42)