1. коло Летњиковац Volley, Шабац ОК СОКО, НОВА ГАЈДОБРА 28/12/2018 02:00
Терен 2, Спенс
0 - 2
(15/21, 13/21)
(28:42)
2. коло ГРАДИШКА, Градишка Летњиковац Volley, Шабац 28/12/2018 07:00
Терен 2, Спенс
2 - 0
(21/13, 21/12)
(42:25)
3. коло Летњиковац Volley, Шабац ПРОЛЕТЕР, Зрењанин 29/12/2018 11:00
Терен 6, Исидора Секулић
0 - 2
(17/21, 14/21)
(31:42)