1. коло ОК СТЕРИЈА, БЕОГРАД ФОК, Нови Сад 28/12/2018 07:00
Терен 5, Спенс
2 - 0
(21/14, 21/16)
(42:30)
2. коло ОК СТЕРИЈА, БЕОГРАД БАГЉАШ 023, Зрењанин 28/12/2018 03:00
Терен 4, Спенс
0 - 2
(12/21, 7/21)
(19:42)
3. коло КАКАЊ, Какањ ОК СТЕРИЈА, БЕОГРАД 28/12/2018 01:00
Терен 5, Спенс
0 - 2
(16/21, 21/23)
(37:44)