1. коло ДУНАВ ВОЛЕЈ, Нови Сад ОК СТЕРИЈА, БЕОГРАД 29/12/2018 12:00
терен 3 , Спенс
2 - 1
(21/14, 20/22, 15/12)
(56:48)
2. коло ШТРАНД ВОЛЕЈ, Нови Сад ОК СТЕРИЈА, БЕОГРАД 29/12/2018 03:00
терен 3 , Спенс
2 - 0
(21/16, 21/11)
(42:27)
3. коло ОК СТЕРИЈА, БЕОГРАД ОК СПАРТАК Љиг, Љиг 29/12/2018 08:00
терен 3 , Спенс
2 - 0
(21/6, 21/14)
(42:20)