1. коло БЛОК АУТ, Темерин
Поповић Вера - Арсенијевић Огњен
БЕОЧИН, Беочин 19/10/2019 05:00
Темерин, Хала спортова
3 - 0
(25/16, 25/22, 25/8)
(75:46)
2. коло БЛОК АУТ, Темерин
Давидовић И.-Поповић В.
ЕЛАН ВОЛЕЈ, Србобран 26/10/2019 01:00
Темерин, Хала спортова
3 - 1
(19/25, 25/19, 26/24, 25/12)
(95:80)
3. коло НС ВОЛЕЈ ТИМ, Нови Сад
Надаждин М.-Јолдић Т.
БЛОК АУТ, Темерин 02/11/2019 06:00
Нови Сад, ОШ Јован Поповић
3 - 0
(25/15, 25/20, 25/14)
(75:49)
4. коло БЛОК АУТ, Темерин
Солар Н.-Танчић Т.
СК ВОЛЕЈ, Нови Сад 09/11/2019 04:00
Темерин, Хала спортова
3 - 0
(25/16, 25/15, 25/17)
(75:48)
5. коло ЛИБЕРО, Бачко Градиште
Танасковић Д.-Крга Ј.
БЛОК АУТ, Темерин 16/11/2019 03:00
Бачко Градиште, ОШ Светозар Марковић
0 - 3
(6/25, 6/25, 19/25)
(31:75)
6. коло БЛОК АУТ, Темерин
Берковић Б.-Филиповић М.
НОВИ САД 2, Нови Сад 23/11/2019 05:00
Темерин, Хала спортова
0 - 3
(19/25, 19/25, 22/25)
(60:75)
7. коло ГРБИЋ, Бачки Јарак
Дивијачки Ма.-Симовски М.
БЛОК АУТ, Темерин 01/12/2019 05:00
Темерин, Хала спортова
3 - 2
(22/25, 25/23, 23/25, 25/13, 18/16)
(113:102)
8. коло БЕОЧИН, Беочин
Ђуровић С.-Надаждин М.
БЛОК АУТ, Темерин 08/12/2019 07:00
Беочин, Хала спортова
0 - 3
(18/25, 14/25, 16/25)
(48:75)
9. коло ЕЛАН ВОЛЕЈ, Србобран
Маленица В.-Божичић Д.
БЛОК АУТ, Темерин 18/12/2019 07:30
Србобран, СХ Србобран
3 - 1
(25/14, 25/23, 21/25, 25/15)
(96:77)
10. коло БЛОК АУТ, Темерин
Субић Т.-Симовски М.
НС ВОЛЕЈ ТИМ, Нови Сад 21/12/2019 06:00
Темерин, Хала спортова
0 - 3
(14/25, 21/25, 19/25)
(54:75)
11. коло СК ВОЛЕЈ, Нови Сад
Давидовић И.-Филиповић Ј.
БЛОК АУТ, Темерин 08/02/2020 01:00
Нови Сад, ОШ Светозар Марковић Тоза
3 - 1
(16/25, 30/28, 25/23, 25/23)
(96:99)
12. коло БЛОК АУТ, Темерин
Танасковић Д.-Поповић В.
ЛИБЕРО, Бачко Градиште 12/02/2020 08:00
Бачко Градиште, ОШ Светозар Марковић
3 - 0
(25/14, 25/17, 25/19)
(75:50)
13. коло НОВИ САД 2, Нови Сад
Берковић Б.-Фораи А.
БЛОК АУТ, Темерин 23/02/2020 04:00
Нови Сад, ТШ М.Марић-Ајнштајн
3 - 2
(22/25, 24/26, 28/26, 25/14, 15/7)
(114:98)
14. коло БЛОК АУТ, Темерин
Танасковић Д.-Крга Ј.
ГРБИЋ, Бачки Јарак 29/02/2020 06:00
Темерин, Хала спортова
3 - 0
(26/24, 25/23, 25/20)
(76:67)