1. коло КАКАЊ, Какањ ВОЛЕРО Цирих, Швајцарска 27/12/2019 12:00
ИСИДОРА СЕКУЛИЋ - Терен 6
2 - 0
(21/12, 21/18)
(42:30)
2. коло СТАР, Нови сад КАКАЊ, Какањ 27/12/2019 04:00
ИСИДОРА СЕКУЛИЋ - Терен 6
2 - 0
(21/10, 21/19)
(42:29)
3. коло КАКАЊ, Какањ ОК ПРОЛЕТЕР, ЛОЗНИЦА 27/12/2019 07:00
ИСИДОРА СЕКУЛИЋ - Терен 6
0 - 2
(15/21, 19/21)
(34:42)
4. коло ОК СТЕРИЈА, БЕОГРАД КАКАЊ, Какањ 28/12/2019 10:00
ИСИДОРА СЕКУЛИЋ - Терен 6
2 - 0
(21/11, 21/19)
(42:30)
5. коло КАКАЊ, Какањ СЛОБОДАН