1. коло ВИДОВДАН, Грачаница СЛОБОДАН
2. коло ВИДОВДАН, Грачаница ОК АС БАТАЈНИЦА, Батајница 27/12/2019 03:00
ИСИДОРА СЕКУЛИЋ - Терен 7
0 - 2
(17/21, 18/21)
(35:42)
3. коло ЖОК Орашје, Орашје ВИДОВДАН, Грачаница 27/12/2019 07:00
ИСИДОРА СЕКУЛИЋ - Терен 7
2 - 1
(21/16, 18/21, 15/8)
(54:45)
4. коло ВИДОВДАН, Грачаница ЦРЊАНСКИ, Београд 28/12/2019 09:00
ИСИДОРА СЕКУЛИЋ - Терен 7
0 - 2
(18/21, 14/21)
(32:42)
5. коло ШТРАНД ВОЛЕЈ, Нови Сад ВИДОВДАН, Грачаница 28/12/2019 02:00
ИСИДОРА СЕКУЛИЋ - Терен 7
2 - 0
(21/10, 21/12)
(42:22)