1. коло ВИЗУРА, Београд VC VERGINA, Thessaloniki 27/12/2019 12:00
ЂАЧКО ИГРАЛИШТЕ, Терен 9
2 - 0
(21/6, 21/2)
(42:8)
2. коло VC VERGINA, Thessaloniki СЛОБОДАН
3. коло VC VERGINA, Thessaloniki ШТРАНД ВОЛЕЈ, Нови Сад 27/12/2019 06:00
ЂАЧКО ИГРАЛИШТЕ, Терен 9
0 - 2
(8/21, 11/21)
(19:42)