1. коло ОК АС Београд, Београд ВИЗУРА, Београд 28/12/2019 12:00
ЈОВАН ПОПОВИЋ, Терен 8
0 - 2
(16/21, 8/21)
(24:42)
2. коло ВИЗУРА, Београд ПАНОНИЈА, Бачка Паланка 28/12/2019 04:00
ЈОВАН ПОПОВИЋ, Терен 8
2 - 0
(21/5, 21/15)
(42:20)
3. коло ЖОК Орашје, Орашје ВИЗУРА, Београд 28/12/2019 08:00
ЈОВАН ПОПОВИЋ, Терен 8
1 - 2
(13/21, 21/15, 12/15)
(46:51)