1. коло ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ , Нови Сад ПРОЛЕТЕР, Зрењанин 28/12/2019 02:00
ЂАЧКО ИГРАЛИШТЕ, Терен 9
0 - 2
(8/21, 7/21)
(15:42)
2. коло ДУНАВ ВОЛЕЈ, Нови Сад
ПРЕНОСИ СЕ РЕЗУЛТАТ ИЗ ГРУПНЕ ФАЗЕ
ПРОЛЕТЕР, Зрењанин 30/11/-0001 12:00
0 - 2
(4/21, 6/21)
(10:42)
3. коло ПРОЛЕТЕР, Зрењанин БАВАНИШТЕ, Баваниште 28/12/2019 06:00
ЂАЧКО ИГРАЛИШТЕ, Терен 9
2 - 0
(21/7, 21/18)
(42:25)