1. коло НС ВОЛЕЈ ТИМ, Нови Сад
Дивијачки Ма.-Симовски М.
ГРБИЋ, Бачки Јарак 30/11/-0001 12:00
3 - 0
(25/11, 25/16, 25/9)
(75:36)
2. коло БЛОК АУТ, Темерин
Стојановић Н.-Поповић В.
ГРБИЋ, Бачки Јарак 14/03/2020 08:00
Темерин, Хала спортова
0 - 3
(13/25, 19/25, 18/25)
(50:75)
3. коло ГРБИЋ, Бачки Јарак НОВИ САД 2, Нови Сад 26/07/2021 02:37
  -  
4. коло ГРБИЋ, Бачки Јарак НС ВОЛЕЈ ТИМ, Нови Сад 26/07/2021 02:37
  -  
5. коло ГРБИЋ, Бачки Јарак БЛОК АУТ, Темерин 26/07/2021 02:37
  -  
6. коло НОВИ САД 2, Нови Сад ГРБИЋ, Бачки Јарак 26/07/2021 02:37
  -