1. коло НС ВОЛЕЈ ТИМ, Нови Сад
Дивијачки Ма.-Симовски М.
ГРБИЋ, Бачки Јарак 30/11/-0001 12:00
3 - 0
(25/11, 25/16, 25/9)
(75:36)
2. коло НОВИ САД 2, Нови Сад
Томашевић М.-Давидовић И.
НС ВОЛЕЈ ТИМ, Нови Сад 15/03/2020 04:00
Нови Сад, ТШ М.Марић-Ајнштајн
1 - 3
(24/26, 25/23, 12/25, 15/25)
(76:99)
3. коло НС ВОЛЕЈ ТИМ, Нови Сад БЛОК АУТ, Темерин 26/07/2021 02:15
  -  
4. коло ГРБИЋ, Бачки Јарак НС ВОЛЕЈ ТИМ, Нови Сад 26/07/2021 02:15
  -  
5. коло НС ВОЛЕЈ ТИМ, Нови Сад НОВИ САД 2, Нови Сад 26/07/2021 02:15
  -  
6. коло БЛОК АУТ, Темерин НС ВОЛЕЈ ТИМ, Нови Сад 26/07/2021 02:15
  -