1. коло СПАРТАК 2, Суботица
Андрић В.-Грујић М.
ГОКС ИН, Бачки Грачац 30/11/-0001 12:00
3 - 1
(25/14, 25/19, 22/25, 25/14)
(97:72)
2. коло ГОКС ИН, Бачки Грачац
Бојат А.-Крајновић А.
БУМ ВОЛЕЈ, Пригревица 14/03/2020 05:00
Сомбор, ОШ Доситеј Обрадовић
2 - 3
(25/14, 25/27, 25/18, 7/25, 9/15)
(91:99)
3. коло ЦВС elbraco technoland, Сомбор ГОКС ИН, Бачки Грачац 03/08/2020 09:39
  -  
4. коло ГОКС ИН, Бачки Грачац СПАРТАК 2, Суботица 03/08/2020 09:39
  -  
5. коло БУМ ВОЛЕЈ, Пригревица ГОКС ИН, Бачки Грачац 03/08/2020 09:39
  -  
6. коло ГОКС ИН, Бачки Грачац ЦВС elbraco technoland, Сомбор 03/08/2020 09:39
  -