1. коло ЦВС elbraco technoland, Сомбор
Маленица В.-Хорн С.
БУМ ВОЛЕЈ, Пригревица 30/11/-0001 12:00
3 - 0
(25/15, 28/26, 25/12)
(78:53)
2. коло ГОКС ИН, Бачки Грачац
Бојат А.-Крајновић А.
БУМ ВОЛЕЈ, Пригревица 14/03/2020 05:00
Сомбор, ОШ Доситеј Обрадовић
2 - 3
(25/14, 25/27, 25/18, 7/25, 9/15)
(91:99)
3. коло БУМ ВОЛЕЈ, Пригревица СПАРТАК 2, Суботица 03/08/2020 09:43
  -  
4. коло БУМ ВОЛЕЈ, Пригревица ЦВС elbraco technoland, Сомбор 03/08/2020 09:43
  -  
5. коло БУМ ВОЛЕЈ, Пригревица ГОКС ИН, Бачки Грачац 03/08/2020 09:43
  -  
6. коло СПАРТАК 2, Суботица БУМ ВОЛЕЈ, Пригревица 03/08/2020 09:43
  -