Сениори

# Екипа Место
1 ХЕРЦЕГОВИНА Равни Тополовац Детаљније
2 КУЛПИН Кулпин Детаљније
3 ПРОЛЕТЕР Зрењанин Детаљније
4 БЕЧЕЈ Бечеј Детаљније
5 ДУНАВ ВОЛЕЈ Нови Сад Детаљније
6 ВРБАС Врбас Детаљније
7 ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ Нови Сад Детаљније
8 ПАРТИЗАН Бач Детаљније
9 МЛАДОСТ Турија Детаљније
10 СОМБОР Сомбор Детаљније