Мини лига "ИСТОК" 1-4 места


# Клуб
Ук
Поб
Пор
Сет+
Сет-
Поени+
Поени-
Бод.
Казна
1 НОВИ САД 2, Нови Сад
18
18
0
54 14 1617 1219 51
-
2 БЛОК АУТ, Темерин
18
13
5
44 31 1621 1528 35
-
3 МЕРКУР, Бачка Паланка
18
12
6
44 26 1554 1404 36
-
4 ЕЛАН ВОЛЕЈ, Србобран
18
6
12
30 40 1467 1500 19
-

Мини лига "ИСТОК" 5-8 места


# Клуб
Ук
Поб
Пор
Сет+
Сет-
Поени+
Поени-
Бод.
Казна
1 ГРБИЋ, Бачки Јарак
18
8
10
32 39 1459 1537 24
-
2 ВОЛЕЈСТАРС, Зрењанин
18
6
12
31 42 1477 1595 21
-
3 МЛАДОСТ, Бачки Петровац
18
5
13
23 46 1334 1544 15
-
4 СК ВОЛЕЈ, Нови Сад
18
4
14
26 46 1405 1607 15
-