Сениори


# Клуб
Ук
Поб
Пор
Сет+
Сет-
Поени+
Поени-
Бод.
Казна
1 ДУНАВ ВОЛЕЈ, Нови Сад
18
16
2
50 14 1528 1195 46
-
2 ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ , Нови Сад
18
15
3
48 13 1459 1159 46
-
3 КУЛПИН, Кулпин
18
15
3
48 18 1553 1362 44
-
4 ПАРТИЗАН, Бач
18
12
6
43 26 1522 1405 35
-
5 ПРОЛЕТЕР, Зрењанин
18
9
9
38 28 1483 1306 31
-
6 БЕЧЕЈ, Бечеј
18
8
10
27 34 1290 1319 22
-
7 СОМБОР, Сомбор
18
7
11
25 39 1306 1466 21
-
8 МЛАДОСТ, Турија
18
6
12
25 43 1424 1533 17
-
9 ХЕРЦЕГОВИНА, Равни Тополовац
18
1
17
9 51 1086 1448 5
-
10 ВРБАС, Врбас
18
1
17
6 53 994 1452 3
-