Прва Војвођанска лига "СЕВЕР" - сениорке


# Клуб
Ук
Поб
Пор
Сет+
Сет-
Поени+
Поени-
Бод.
Казна
1 АПАТИН, Апатин
14
11
3
39 13 1205 975 35
-
2 СУБОТИЦА, Суботица
14
11
3
35 17 1176 1026 32
-
3 МЕРКУР, Бачка Паланка
14
10
4
31 21 1122 1065 28
-
4 ВРБАС, Врбас
14
8
6
28 24 1111 1083 22
-
5 СПАРТАК 2, Суботица
14
7
7
26 22 1070 1025 23
-
6 ЦВС elbraco technoland, Сомбор
14
6
8
23 26 1061 1020 18
-
7 БУМ ВОЛЕЈ, Пригревица
14
2
12
9 37 861 1099 6
-
8 ГОКС ИН, Сомбор
14
1
13
8 39 792 1105 4
-