Друга Републичка лига "СЕВЕР" - сениори


# Клуб
Ук
Поб
Пор
Сет+
Сет-
Поени+
Поени-
Бод.
Казна
1 БЕЧЕЈ, Бечеј
15
15
0
45 12 1337 1100 41
-
2 КУЛПИН, Кулпин
15
14
1
43 12 1303 1149 40
-
3 ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ 2, Нови Сад
15
11
4
38 19 1305 1082 32
-
4 ДУНАВ ВОЛЕЈ, Нови Сад
15
8
7
30 23 1185 1129 27
-
5 ПАРТИЗАН, Бач
15
8
7
30 27 1260 1205 23
-
6 СРЕМ ИТОН, Сремска Митровица
15
7
8
29 27 1234 1244 23
-
7 МЛАДОСТ, Нова Пазова
15
5
10
22 36 1184 1285 15
-
8 МЛАДОСТ, Бачки Петровац
15
3
12
16 36 1093 1252 10
-
9 ПРОЛЕТЕР, Зрењанин
15
2
13
12 39 1026 1222 8
-
10 СОМБОР, Сомбор
15
2
13
6 40 872 1131 6
-