Мини лига "ИСТОК" 1-4 места


# Клуб
Ук
Поб
Пор
Сет+
Сет-
Поени+
Поени-
Бод.
Казна
1 НС ВОЛЕЈ ТИМ, Нови Сад
16
14
2
46 10 1326 881 43
-
2 НОВИ САД 2, Нови Сад
16
14
2
45 15 1371 1160 40
-
3 ГРБИЋ, Бачки Јарак
16
11
5
36 23 1295 1140 31
-
4 БЛОК АУТ, Темерин
16
7
9
28 28 1214 1178 23
-

Мини лига "ИСТОК" 5-8 места


# Клуб
Ук
Поб
Пор
Сет+
Сет-
Поени+
Поени-
Бод.
Казна
1 ЕЛАН ВОЛЕЈ, Србобран
16
8
8
28 28 1221 1175 25
-
2 СК ВОЛЕЈ, Нови Сад
16
7
9
24 31 1101 1263 20
-
3 ЛИБЕРО, Бачко Градиште
15
1
14
7 43 820 1211 4
-
4 БЕОЧИН, Беочин
15
1
14
6 42 795 1138 3
-