Друга Републичка лига "СЕВЕР" - сениори


# Клуб
Ук
Поб
Пор
Сет+
Сет-
Поени+
Поени-
Бод.
Казна
1 КУЛПИН, Кулпин
22
19
3
59 21 1881 1624 53
-
2 ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ 1, Нови Сад
22
17
5
54 25 1840 1578 49
-
3 ПАРТИЗАН, Бач
22
16
6
53 26 1825 1661 49
-
4 КИКИНДА, Кикинда
22
15
7
49 33 1840 1766 43
-
5 ДУНАВ ВОЛЕЈ, Нови Сад
22
13
9
49 41 1970 1965 37
-
6 МЛАДОСТ, Нова Пазова
22
12
10
45 42 1899 1851 37
-
7 СРЕМ ИТОН, Сремска Митровица
22
12
10
45 39 1877 1736 36
-
8 СТРАЖИЛОВО, Сремски Карловци
22
12
10
45 39 1860 1865 36
-
9 МЛАДОСТ, Бачки Петровац
22
7
15
34 50 1808 1898 23
-
10 ПРОЛЕТЕР, Зрењанин
22
4
18
27 57 1690 1902 16
-
11 ВЕСТ, Шид
22
3
19
18 60 1578 1880 9
-
12 СОМБОР, Сомбор
22
2
20
16 61 1516 1858 8
-