Прва Војвођанска лига "ИСТОК" - сениорке


# Клуб
Ук
Поб
Пор
Сет+
Сет-
Поени+
Поени-
Бод.
Казна
1 НОВИ САД 2, Нови Сад
14
14
0
42 11 1263 966 40
-
2 МЕРКУР, Бачка Паланка
14
11
3
36 17 1204 1055 31
-
3 БЛОК АУТ, Темерин
14
10
4
35 23 1275 1168 28
-
4 ЕЛАН ВОЛЕЈ, Србобран
14
6
8
27 28 1194 1139 18
-
5 ГРБИЋ, Бачки Јарак
14
6
8
23 30 1072 1159 18
-
6 ВОЛЕЈСТАРС, Зрењанин
14
3
11
20 35 1071 1213 12
-
7 СК ВОЛЕЈ, Нови Сад
14
3
11
18 35 1022 1197 11
-
8 МЛАДОСТ, Бачки Петровац
14
3
11
14 36 947 1151 10
-