ПИОНИРИ КАДЕТИ - А група КАДЕТИ - Б група КАДЕТИ - разигравање од 9 - 12 места КАДЕТИ - 1/4 КАДЕТКИЊЕ - А група КАДЕТКИЊЕ - Б група КАДЕТКИЊЕ - Ц група КАДЕТКИЊЕ - Д група КАДЕТКИЊЕ - разигравање 17 - 19 места КАДЕТКИЊЕ - разигравање 1/8 КАДЕТКИЊЕ - 1/4 ПИОНИРКЕ - А група ПИОНИРКЕ - Б група ПИОНИРКЕ - Ц група ПИОНИРКЕ - Д група ПИОНИРКЕ - разигравање 17 - 20 места ПИОНИРКЕ - разигравање 1/8 ПИОНИРКЕ - 1/4

ПИОНИРИ


1. коло    

1 КУЛПИН - Кулпин
 
- Слободан -
2 ЦРЊАНСКИ - Београд
 
2 - 0
(21:6, 21:7)
(42 : 13)
ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ 2 - Нови Сад
04/06/2021 09:00
СПЕНС, Терен 4
3 ПРОЛЕТЕР - Зрењанин
 
2 - 0
(21:9, 21:10)
(42 : 19)
СТРАЖИЛОВО - Сремски Карловци
04/06/2021 11:00
СПЕНС, Терен 4
4 ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ 1 - Нови Сад
 
0 - 2
(15:21, 11:21)
(26 : 42)
ГАЛЕБ - Бар
04/06/2021 10:00
СПЕНС, Терен 4

2. коло    

5 Слободан -
 
- ГАЛЕБ - Бар
6 КУЛПИН - Кулпин
 
0 - 2
(7:21, 5:21)
(12 : 42)
ЦРЊАНСКИ - Београд
04/06/2021 12:00
СПЕНС, Терен 4
7 ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ 2 - Нови Сад
 
0 - 2
(7:21, 8:21)
(15 : 42)
ПРОЛЕТЕР - Зрењанин
04/06/2021 14:00
СПЕНС, Терен 4
8 СТРАЖИЛОВО - Сремски Карловци
 
0 - 2
(10:21, 16:21)
(26 : 42)
ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ 1 - Нови Сад
04/06/2021 13:00
СПЕНС, Терен 4

3. коло    

9 ЦРЊАНСКИ - Београд
 
- Слободан -
10 ПРОЛЕТЕР - Зрењанин
 
2 - 0
(21:8, 21:17)
(42 : 25)
КУЛПИН - Кулпин
04/06/2021 18:00
СПЕНС, Терен 4
11 ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ 1 - Нови Сад
 
2 - 0
(21:15, 21:9)
(42 : 24)
ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ 2 - Нови Сад
04/06/2021 19:00
СПЕНС, Терен 4
12 ГАЛЕБ - Бар
 
2 - 0
(21:10, 21:11)
(42 : 21)
СТРАЖИЛОВО - Сремски Карловци
04/06/2021 15:00
СПЕНС, Терен 4

4. коло    

13 Слободан -
 
- СТРАЖИЛОВО - Сремски Карловци
14 КУЛПИН - Кулпин
 
0 - 2
(0:21, 0:21)
(0 : 42)
ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ 1 - Нови Сад
04/06/2021 21:00
СПЕНС, Терен 4
15 ЦРЊАНСКИ - Београд
 
2 - 0
(21:14, 21:14)
(42 : 28)
ПРОЛЕТЕР - Зрењанин
04/06/2021 20:00
СПЕНС, Терен 4
16 ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ 2 - Нови Сад
 
0 - 2
(2:21, 11:21)
(13 : 42)
ГАЛЕБ - Бар
05/06/2021 09:00
СПЕНС, Терен 4

5. коло    

17 ПРОЛЕТЕР - Зрењанин
 
- Слободан -
18 ГАЛЕБ - Бар
 
2 - 0
(21:7, 21:8)
(42 : 15)
КУЛПИН - Кулпин
05/06/2021 11:00
СПЕНС, Терен 4
19 ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ 1 - Нови Сад
 
0 - 2
(14:21, 10:21)
(24 : 42)
ЦРЊАНСКИ - Београд
05/06/2021 10:00
СПЕНС, Терен 4
20 СТРАЖИЛОВО - Сремски Карловци
 
2 - 0
(21:1, 21:1)
(42 : 2)
ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ 2 - Нови Сад
05/06/2021 12:00
СПЕНС, Терен 4

6. коло    

21 Слободан -
 
- ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ 2 - Нови Сад
22 КУЛПИН - Кулпин
 
0 - 2
(9:21, 13:21)
(22 : 42)
СТРАЖИЛОВО - Сремски Карловци
05/06/2021 14:00
СПЕНС, Терен 4
23 ЦРЊАНСКИ - Београд
 
0 - 2
(19:21, 19:21)
(38 : 42)
ГАЛЕБ - Бар
05/06/2021 15:00
СПЕНС, Терен 4
24 ПРОЛЕТЕР - Зрењанин
 
2 - 0
(21:11, 21:16)
(42 : 27)
ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ 1 - Нови Сад
05/06/2021 13:00
СПЕНС, Терен 4

7. коло    

25 ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ 1 - Нови Сад
 
- Слободан -
26 ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ 2 - Нови Сад
 
1 - 2
(18:21, 21:19, 4:15)
(43 : 55)
КУЛПИН - Кулпин
05/06/2021 16:00
СПЕНС, Терен 4
27 СТРАЖИЛОВО - Сремски Карловци
 
0 - 2
(16:21, 18:21)
(34 : 42)
ЦРЊАНСКИ - Београд
05/06/2021 18:00
СПЕНС, Терен 4
28 ГАЛЕБ - Бар
 
2 - 0
(21:13, 21:14)
(42 : 27)
ПРОЛЕТЕР - Зрењанин
05/06/2021 17:00
СПЕНС, Терен 4

КАДЕТИ - А група


1. коло    

1 ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ - Нови Сад
 
2 - 0
(24:22, 21:19)
(45 : 41)
ГАЛЕБ - Бар
04/06/2021 09:00
СПЕНС, Терен 2
2 КЛЕК СРБИЈАШУМЕ - Клек
 
2 - 0
(21:16, 21:11)
(42 : 27)
ДУНАВ ВОЛЕЈ - Нови Сад
04/06/2021 11:00
СПЕНС, Терен 2
3 СПАС - Београд
 
0 - 2
(18:21, 19:21)
(37 : 42)
ЦРЊАНСКИ - Београд
04/06/2021 10:00
СПЕНС, Терен 2

2. коло    

4 ГАЛЕБ - Бар
 
2 - 0
(21:13, 21:11)
(42 : 24)
ЦРЊАНСКИ - Београд
04/06/2021 12:00
СПЕНС, Терен 2
5 ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ - Нови Сад
 
2 - 0
(21:14, 21:17)
(42 : 31)
КЛЕК СРБИЈАШУМЕ - Клек
04/06/2021 14:00
СПЕНС, Терен 2
6 ДУНАВ ВОЛЕЈ - Нови Сад
 
0 - 2
(24:26, 20:22)
(44 : 48)
СПАС - Београд
04/06/2021 13:00
СПЕНС, Терен 2

3. коло    

7 КЛЕК СРБИЈАШУМЕ - Клек
 
0 - 2
(14:21, 17:21)
(31 : 42)
ГАЛЕБ - Бар
04/06/2021 17:00
СПЕНС, Терен 2
8 СПАС - Београд
 
0 - 2
(9:21, 17:21)
(26 : 42)
ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ - Нови Сад
04/06/2021 16:00
СПЕНС, Терен 2
9 ЦРЊАНСКИ - Београд
 
2 - 1
(18:21, 21:14, 15:8)
(54 : 43)
ДУНАВ ВОЛЕЈ - Нови Сад
04/06/2021 15:00
СПЕНС, Терен 2

4. коло    

10 ГАЛЕБ - Бар
 
2 - 0
(21:10, 22:20)
(43 : 30)
ДУНАВ ВОЛЕЈ - Нови Сад
04/06/2021 20:00
СПЕНС, Терен 2
11 ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ - Нови Сад
 
2 - 0
(22:20, 21:15)
(43 : 35)
ЦРЊАНСКИ - Београд
04/06/2021 18:00
СПЕНС, Терен 2
12 КЛЕК СРБИЈАШУМЕ - Клек
 
2 - 0
(21:19, 21:16)
(42 : 35)
СПАС - Београд
04/06/2021 19:00
СПЕНС, Терен 2

5. коло    

13 СПАС - Београд
 
0 - 2
(14:21, 7:21)
(21 : 42)
ГАЛЕБ - Бар
05/06/2021 14:00
СПЕНС, Терен 2
14 ДУНАВ ВОЛЕЈ - Нови Сад
 
0 - 2
(11:21, 10:21)
(21 : 42)
ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ - Нови Сад
05/06/2021 12:00
СПЕНС, Терен 2
15 ЦРЊАНСКИ - Београд
 
2 - 1
(21:19, 16:21, 15:10)
(52 : 50)
КЛЕК СРБИЈАШУМЕ - Клек
05/06/2021 13:00
СПЕНС, Терен 2

КАДЕТИ - Б група


1. коло    

1 ПРОЛЕТЕР - Зрењанин
 
2 - 0
(21:5, 21:12)
(42 : 17)
ВРБАС - Врбас
04/06/2021 09:00
СПЕНС, Терен 1 - централни
2 LUCKY STAR - Београд
 
2 - 0
(21:10, 21:19)
(42 : 29)
СТРАЖИЛОВО - Сремски Карловци
04/06/2021 10:00
СПЕНС, Терен 1 - централни
3 СПАРТАК Љиг - Љиг
 
0 - 2
(19:21, 19:21)
(38 : 42)
НОВИ САД - Нови Сад
04/06/2021 11:00
СПЕНС, Терен 1 - централни

2. коло    

4 ВРБАС - Врбас
 
0 - 2
(8:21, 5:21)
(13 : 42)
НОВИ САД - Нови Сад
04/06/2021 13:00
СПЕНС, Терен 1 - централни
5 ПРОЛЕТЕР - Зрењанин
 
2 - 0
(21:12, 21:12)
(42 : 24)
LUCKY STAR - Београд
04/06/2021 12:00
СПЕНС, Терен 1 - централни
6 СТРАЖИЛОВО - Сремски Карловци
 
2 - 0
(21:14, 21:7)
(42 : 21)
СПАРТАК Љиг - Љиг
04/06/2021 14:00
СПЕНС, Терен 1 - централни

3. коло    

7 LUCKY STAR - Београд
 
2 - 0
(21:16, 21:11)
(42 : 27)
ВРБАС - Врбас
04/06/2021 15:00
СПЕНС, Терен 1 - централни
8 СПАРТАК Љиг - Љиг
 
0 - 2
(11:21, 9:21)
(20 : 42)
ПРОЛЕТЕР - Зрењанин
04/06/2021 16:00
СПЕНС, Терен 1 - централни
9 НОВИ САД - Нови Сад
 
2 - 0
(21:19, 21:12)
(42 : 31)
СТРАЖИЛОВО - Сремски Карловци
04/06/2021 17:00
СПЕНС, Терен 1 - централни

4. коло    

10 ВРБАС - Врбас
 
0 - 2
(10:21, 14:21)
(24 : 42)
СТРАЖИЛОВО - Сремски Карловци
04/06/2021 20:00
СПЕНС, Терен 1 - централни
11 ПРОЛЕТЕР - Зрењанин
 
1 - 2
(11:21, 21:19, 13:15)
(45 : 55)
НОВИ САД - Нови Сад
04/06/2021 19:00
СПЕНС, Терен 1 - централни
12 LUCKY STAR - Београд
 
2 - 0
(21:10, 21:18)
(42 : 28)
СПАРТАК Љиг - Љиг
04/06/2021 18:00
СПЕНС, Терен 1 - централни

5. коло    

13 СПАРТАК Љиг - Љиг
 
2 - 1
(21:9, 26:28, 15:9)
(62 : 46)
ВРБАС - Врбас
05/06/2021 11:00
СПЕНС, Терен 2
14 СТРАЖИЛОВО - Сремски Карловци
 
1 - 2
(16:21, 22:20, 5:15)
(43 : 56)
ПРОЛЕТЕР - Зрењанин
05/06/2021 09:00
СПЕНС, Терен 2
15 НОВИ САД - Нови Сад
 
0 - 2
(21:23, 19:21)
(40 : 44)
LUCKY STAR - Београд
05/06/2021 10:00
СПЕНС, Терен 2

КАДЕТИ - разигравање од 9 - 12 места


1. коло    

1 СПАС - Београд
УТАКМИЦА СЕ НЕ ИГРА
- ВРБАС - Врбас
2 ДУНАВ ВОЛЕЈ - Нови Сад
УТАКМИЦА СЕ НЕ ИГРА
- СПАРТАК Љиг - Љиг

2. коло    

3 ВРБАС - Врбас
УТАКМИЦА СЕ НЕ ИГРА
- СПАРТАК Љиг - Љиг
4 СПАС - Београд
УТАКМИЦА СЕ НЕ ИГРА
- ДУНАВ ВОЛЕЈ - Нови Сад

3. коло    

5 ДУНАВ ВОЛЕЈ - Нови Сад
 
2 - 0
(21:13, 22:20)
(43 : 33)
ВРБАС - Врбас
05/06/2021 16:00
СПЕНС, Терен 2
6 СПАРТАК Љиг - Љиг
 
1 - 2
(21:17, 15:21, 8:15)
(44 : 53)
СПАС - Београд
05/06/2021 17:00
СПЕНС, Терен 2

КАДЕТКИЊЕ - А група


1. коло    

1 СРЕМ - Сремска Митровица
 
- Слободан -
2 ВИЗУРА - Београд
 
2 - 0
(21:9, 21:16)
(42 : 25)
СПАРТАК Љиг - Љиг
04/06/2021 09:00
Исидора Секулић - терен 7
3 LUCKY STAR - Београд
 
2 - 0
(21:11, 21:18)
(42 : 29)
КОСОВСКА МИТРОВИЦА -
04/06/2021 10:00
Исидора Секулић - терен 7

2. коло    

4 Слободан -
 
- КОСОВСКА МИТРОВИЦА -
5 СРЕМ - Сремска Митровица
 
0 - 2
(9:21, 6:21)
(15 : 42)
ВИЗУРА - Београд
04/06/2021 13:00
Исидора Секулић - терен 7
6 СПАРТАК Љиг - Љиг
 
0 - 2
(19:21, 7:21)
(26 : 42)
LUCKY STAR - Београд
04/06/2021 14:00
Исидора Секулић - терен 7

3. коло    

7 ВИЗУРА - Београд
 
- Слободан -
8 LUCKY STAR - Београд
 
2 - 0
(21:15, 21:17)
(42 : 32)
СРЕМ - Сремска Митровица
04/06/2021 17:00
Исидора Секулић - терен 7
9 КОСОВСКА МИТРОВИЦА -
 
0 - 2
(16:21, 19:21)
(35 : 42)
СПАРТАК Љиг - Љиг
04/06/2021 16:00
Исидора Секулић - терен 7

4. коло    

10 Слободан -
 
- СПАРТАК Љиг - Љиг
11 СРЕМ - Сремска Митровица
 
0 - 2
(14:21, 11:21)
(25 : 42)
КОСОВСКА МИТРОВИЦА -
04/06/2021 20:00
Исидора Секулић - терен 7
12 ВИЗУРА - Београд
 
2 - 0
(22:20, 21:12)
(43 : 32)
LUCKY STAR - Београд
04/06/2021 19:00
Исидора Секулић - терен 7

5. коло    

13 LUCKY STAR - Београд
 
- Слободан -
14 СПАРТАК Љиг - Љиг
 
0 - 2
(20:22, 18:21)
(38 : 43)
СРЕМ - Сремска Митровица
05/06/2021 11:00
СПЕНС, Терен 3
15 КОСОВСКА МИТРОВИЦА -
 
0 - 2
(16:21, 14:21)
(30 : 42)
ВИЗУРА - Београд
05/06/2021 10:00
СПЕНС, Терен 3

КАДЕТКИЊЕ - Б група


1. коло    

1 ЗАСЛОН - Шабац
 
- Слободан -
2 ТЕНТ - Обреновац
 
2 - 0
(21:15, 21:16)
(42 : 31)
ПАРТИЗАН - Сремски Карловци
04/06/2021 10:00
Исидора Секулић - терен 6
3 ШТРАНД ВОЛЕЈ - Нови Сад
 
0 - 2
(16:21, 17:21)
(33 : 42)
КЛЕК ЗРЕЊАНИН - Клек
04/06/2021 09:00
Исидора Секулић - терен 6

2. коло    

4 Слободан -
 
- КЛЕК ЗРЕЊАНИН - Клек
5 ЗАСЛОН - Шабац
 
2 - 0
(21:18, 22:20)
(43 : 38)
ТЕНТ - Обреновац
04/06/2021 14:00
Исидора Секулић - терен 6
6 ПАРТИЗАН - Сремски Карловци
 
0 - 2
(12:21, 11:21)
(23 : 42)
ШТРАНД ВОЛЕЈ - Нови Сад
04/06/2021 13:00
Исидора Секулић - терен 6

3. коло    

7 ТЕНТ - Обреновац
 
- Слободан -
8 ШТРАНД ВОЛЕЈ - Нови Сад
 
2 - 0
(22:20, 21:14)
(43 : 34)
ЗАСЛОН - Шабац
04/06/2021 17:00
Исидора Секулић - терен 6
9 КЛЕК ЗРЕЊАНИН - Клек
 
2 - 0
(21:14, 21:16)
(42 : 30)
ПАРТИЗАН - Сремски Карловци
04/06/2021 18:00
Исидора Секулић - терен 6

4. коло    

10 Слободан -
 
- ПАРТИЗАН - Сремски Карловци
11 ЗАСЛОН - Шабац
 
0 - 2
(16:21, 15:21)
(31 : 42)
КЛЕК ЗРЕЊАНИН - Клек
05/06/2021 09:00
СПЕНС, Терен 1 - централни
12 ТЕНТ - Обреновац
 
1 - 2
(21:13, 15:21, 3:15)
(39 : 49)
ШТРАНД ВОЛЕЈ - Нови Сад
04/06/2021 21:00
Исидора Секулић - терен 6

5. коло    

13 ШТРАНД ВОЛЕЈ - Нови Сад
 
- Слободан -
14 ПАРТИЗАН - Сремски Карловци
 
2 - 0
(21:15, 21:12)
(42 : 27)
ЗАСЛОН - Шабац
05/06/2021 12:00
СПЕНС, Терен 3
15 КЛЕК ЗРЕЊАНИН - Клек
 
1 - 2
(14:21, 21:16, 15:17)
(50 : 54)
ТЕНТ - Обреновац
05/06/2021 12:00
СПЕНС, Терен 1 - централни

КАДЕТКИЊЕ - Ц група


1. коло    

1 ПАРТИЗАН - Београд
 
- Слободан -
2 КОЗАРА - Градишка
 
0 - 2
(10:21, 17:21)
(27 : 42)
СТЕРИЈА - Београд
04/06/2021 12:00
Исидора Секулић - терен 6
3 НОВИ САД - Нови Сад
 
2 - 0
(21:10, 21:10)
(42 : 20)
СПАС - Београд
04/06/2021 11:00
Исидора Секулић - терен 6

2. коло    

4 Слободан -
 
- СПАС - Београд
5 ПАРТИЗАН - Београд
 
2 - 0
(21:8, 21:10)
(42 : 18)
КОЗАРА - Градишка
04/06/2021 15:00
Исидора Секулић - терен 6
6 СТЕРИЈА - Београд
 
2 - 1
(13:21, 21:10, 15:10)
(49 : 41)
НОВИ САД - Нови Сад
04/06/2021 16:00
Исидора Секулић - терен 6

3. коло    

7 КОЗАРА - Градишка
 
- Слободан -
8 НОВИ САД - Нови Сад
 
0 - 2
(19:21, 18:21)
(37 : 42)
ПАРТИЗАН - Београд
04/06/2021 19:00
Исидора Секулић - терен 6
9 СПАС - Београд
 
0 - 2
(16:21, 15:21)
(31 : 42)
СТЕРИЈА - Београд
04/06/2021 20:00
Исидора Секулић - терен 6

4. коло    

10 Слободан -
 
- СТЕРИЈА - Београд
11 ПАРТИЗАН - Београд
 
2 - 0
(21:9, 21:16)
(42 : 25)
СПАС - Београд
05/06/2021 11:00
СПЕНС, Терен 1 - централни
12 КОЗАРА - Градишка
 
0 - 2
(10:21, 15:21)
(25 : 42)
НОВИ САД - Нови Сад
05/06/2021 10:00
СПЕНС, Терен 1 - централни

5. коло    

13 НОВИ САД - Нови Сад
 
- Слободан -
14 СТЕРИЈА - Београд
 
2 - 1
(21:18, 11:21, 15:10)
(47 : 49)
ПАРТИЗАН - Београд
05/06/2021 13:00
СПЕНС, Терен 1 - централни
15 СПАС - Београд
 
0 - 2
(6:21, 9:21)
(15 : 42)
КОЗАРА - Градишка
05/06/2021 13:00
СПЕНС, Терен 3

КАДЕТКИЊЕ - Д група


1. коло    

1 ЦРВЕНА ЗВЕЗДА - Београд
 
2 - 0
(21:18, 21:10)
(42 : 28)
ХЕРЦЕГОВИНА - Равни Тополовац
04/06/2021 11:00
Исидора Секулић - терен 7
2 БЛОК-АУТ - Београд
 
2 - 0
(21:14, 21:8)
(42 : 22)
ДУНАВ ВОЛЕЈ - Нови Сад
04/06/2021 12:00
Исидора Секулић - терен 7

2. коло    

3 ХЕРЦЕГОВИНА - Равни Тополовац
 
1 - 2
(22:20, 16:21, 12:15)
(50 : 56)
ДУНАВ ВОЛЕЈ - Нови Сад
04/06/2021 18:00
Исидора Секулић - терен 7
4 ЦРВЕНА ЗВЕЗДА - Београд
 
0 - 2
(20:22, 21:23)
(41 : 45)
БЛОК-АУТ - Београд
04/06/2021 15:00
Исидора Секулић - терен 7

3. коло    

5 БЛОК-АУТ - Београд
 
2 - 0
(22:20, 21:9)
(43 : 29)
ХЕРЦЕГОВИНА - Равни Тополовац
04/06/2021 21:00
Исидора Секулић - терен 7
6 ДУНАВ ВОЛЕЈ - Нови Сад
 
1 - 2
(21:17, 16:21, 11:15)
(48 : 53)
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА - Београд
05/06/2021 09:00
СПЕНС, Терен 3

КАДЕТКИЊЕ - разигравање 17 - 19 места


1. коло    

1 СРЕМ - Сремска Митровица
 
- СЛОБОДАН
2 ЗАСЛОН - Шабац
 
2 - 0
(21:9, 21:15)
(42 : 24)
СПАС - Београд
05/06/2021 20:00
СПЕНС, Терен 5

2. коло    

3 СПАС - Београд
 
- СЛОБОДАН
4 СРЕМ - Сремска Митровица
 
0 - 2
(14:21, 14:21)
(28 : 42)
ЗАСЛОН - Шабац
05/06/2021 15:00
СПЕНС, Терен 5

3. коло    

5 ЗАСЛОН - Шабац
 
- СЛОБОДАН
6 СПАС - Београд
 
0 - 2
(17:21, 10:21)
(27 : 42)
СРЕМ - Сремска Митровица
05/06/2021 18:00
СПЕНС, Терен 5

ПИОНИРКЕ - А група


1. коло    

1 РУМА - Рума
 
- Слободан -
2 КОЗАРА - Градишка
 
0 - 2
(17:21, 20:22)
(37 : 43)
ЦРЊАНСКИ 2 - Београд
04/06/2021 12:00
СПЕНС, Терен 5
3 ПРОЛЕТЕР - Зрењанин
 
0 - 2
(18:21, 11:21)
(29 : 42)
ВИЗУРА - Београд
04/06/2021 11:00
СПЕНС, Терен 5

2. коло    

4 Слободан -
 
- ВИЗУРА - Београд
5 РУМА - Рума
 
2 - 0
(21:11, 21:14)
(42 : 25)
КОЗАРА - Градишка
04/06/2021 15:00
СПЕНС, Терен 5
6 ЦРЊАНСКИ 2 - Београд
 
2 - 1
(18:21, 21:13, 15:13)
(54 : 47)
ПРОЛЕТЕР - Зрењанин
04/06/2021 16:00
СПЕНС, Терен 5

3. коло    

7 КОЗАРА - Градишка
 
- Слободан -
8 ПРОЛЕТЕР - Зрењанин
 
0 - 2
(5:21, 13:21)
(18 : 42)
РУМА - Рума
04/06/2021 20:00
СПЕНС, Терен 5
9 ВИЗУРА - Београд
 
2 - 0
(21:9, 21:15)
(42 : 24)
ЦРЊАНСКИ 2 - Београд
04/06/2021 19:00
СПЕНС, Терен 5

4. коло    

10 Слободан -
 
- ЦРЊАНСКИ 2 - Београд
11 РУМА - Рума
 
0 - 2
(7:21, 22:24)
(29 : 45)
ВИЗУРА - Београд
05/06/2021 14:00
Исидора Секулић - терен 6
12 КОЗАРА - Градишка
 
0 - 2
(18:21, 13:21)
(31 : 42)
ПРОЛЕТЕР - Зрењанин
05/06/2021 13:00
Исидора Секулић - терен 6

5. коло    

13 ПРОЛЕТЕР - Зрењанин
 
- Слободан -
14 ЦРЊАНСКИ 2 - Београд
 
0 - 2
(20:22, 10:21)
(30 : 43)
РУМА - Рума
05/06/2021 12:00
Исидора Секулић - терен 6
15 ВИЗУРА - Београд
 
2 - 0
(21:18, 21:19)
(42 : 37)
КОЗАРА - Градишка
05/06/2021 08:00
Исидора Секулић - терен 6

ПИОНИРКЕ - Б група


1. коло    

1 ЗАСЛОН - Шабац
 
- Слободан -
2 СТАР - Нови Сад
 
0 - 2
(13:21, 8:21)
(21 : 42)
ШТРАНД ВОЛЕЈ - Нови Сад
04/06/2021 09:00
СПЕНС, Терен 3
3 БЛОК-АУТ 1 - Београд
 
2 - 0
(21:16, 21:14)
(42 : 30)
ФУТОГ 2 - Футог
04/06/2021 10:00
СПЕНС, Терен 3

2. коло    

4 Слободан -
 
- ФУТОГ 2 - Футог
5 ЗАСЛОН - Шабац
 
2 - 0
(21:16, 21:18)
(42 : 34)
СТАР - Нови Сад
04/06/2021 13:00
СПЕНС, Терен 3
6 ШТРАНД ВОЛЕЈ - Нови Сад
 
2 - 0
(21:7, 21:16)
(42 : 23)
БЛОК-АУТ 1 - Београд
04/06/2021 14:00
СПЕНС, Терен 3

3. коло    

7 СТАР - Нови Сад
 
- Слободан -
8 БЛОК-АУТ 1 - Београд
 
2 - 1
(6:21, 21:17, 15:12)
(42 : 50)
ЗАСЛОН - Шабац
04/06/2021 17:00
СПЕНС, Терен 3
9 ФУТОГ 2 - Футог
 
0 - 2
(17:21, 9:21)
(26 : 42)
ШТРАНД ВОЛЕЈ - Нови Сад
04/06/2021 18:00
СПЕНС, Терен 3

4. коло    

10 Слободан -
 
- ШТРАНД ВОЛЕЈ - Нови Сад
11 ЗАСЛОН - Шабац
 
2 - 0
(21:17, 24:22)
(45 : 39)
ФУТОГ 2 - Футог
04/06/2021 21:00
СПЕНС, Терен 3
12 СТАР - Нови Сад
 
0 - 2
(14:21, 9:21)
(23 : 42)
БЛОК-АУТ 1 - Београд
05/06/2021 10:00
Исидора Секулић - терен 7

5. коло    

13 БЛОК-АУТ 1 - Београд
 
- Слободан -
14 ШТРАНД ВОЛЕЈ - Нови Сад
 
2 - 0
(21:12, 21:14)
(42 : 26)
ЗАСЛОН - Шабац
05/06/2021 11:00
Исидора Секулић - терен 7
15 ФУТОГ 2 - Футог
 
2 - 0
(21:0, 21:0)
(42 : 0)
СТАР - Нови Сад
05/06/2021 12:00
Исидора Секулић - терен 7

ПИОНИРКЕ - Ц група


1. коло    

1 СРЕМ - Сремска Митровица
 
- Слободан -
2 ЛЕТЊИКОВАЦ ВОЛЕЈ - Шабац
 
0 - 2
(14:21, 17:21)
(31 : 42)
МЛАДОСТ - НОВИ САД
04/06/2021 11:00
СПЕНС, Терен 3
3 ЦРЊАНСКИ 1 - Београд
 
2 - 1
(14:21, 21:8, 15:13)
(50 : 42)
ПАНОНИЈА - Бачка Паланка
04/06/2021 12:00
СПЕНС, Терен 3

2. коло    

4 Слободан -
 
- ПАНОНИЈА - Бачка Паланка
5 СРЕМ - Сремска Митровица
 
2 - 0
(21:19, 21:14)
(42 : 33)
ЛЕТЊИКОВАЦ ВОЛЕЈ - Шабац
04/06/2021 15:00
СПЕНС, Терен 3
6 МЛАДОСТ - НОВИ САД
 
2 - 0
(21:14, 21:13)
(42 : 27)
ЦРЊАНСКИ 1 - Београд
04/06/2021 16:00
СПЕНС, Терен 3

3. коло    

7 ЛЕТЊИКОВАЦ ВОЛЕЈ - Шабац
 
- Слободан -
8 ЦРЊАНСКИ 1 - Београд
 
0 - 2
(10:21, 19:21)
(29 : 42)
СРЕМ - Сремска Митровица
04/06/2021 19:00
СПЕНС, Терен 3
9 ПАНОНИЈА - Бачка Паланка
 
0 - 2
(12:21, 17:21)
(29 : 42)
МЛАДОСТ - НОВИ САД
04/06/2021 20:00
СПЕНС, Терен 3

4. коло    

10 Слободан -
 
- МЛАДОСТ - НОВИ САД
11 СРЕМ - Сремска Митровица
 
2 - 0
(21:8, 21:14)
(42 : 22)
ПАНОНИЈА - Бачка Паланка
05/06/2021 08:00
Исидора Секулић - терен 7
12 ЛЕТЊИКОВАЦ ВОЛЕЈ - Шабац
 
0 - 2
(16:21, 6:21)
(22 : 42)
ЦРЊАНСКИ 1 - Београд
05/06/2021 09:00
Исидора Секулић - терен 7

5. коло    

13 ЦРЊАНСКИ 1 - Београд
 
- Слободан -
14 МЛАДОСТ - НОВИ САД
 
0 - 2
(18:21, 11:21)
(29 : 42)
СРЕМ - Сремска Митровица
05/06/2021 13:00
Исидора Секулић - терен 7
15 ПАНОНИЈА - Бачка Паланка
 
2 - 1
(21:18, 15:21, 15:13)
(51 : 52)
ЛЕТЊИКОВАЦ ВОЛЕЈ - Шабац
05/06/2021 14:00
Исидора Секулић - терен 7

ПИОНИРКЕ - Д група


1. коло    

1 СТЕРИЈА - Београд
 
- Слободан -
2 НОВИ САД - Нови Сад
 
0 - 2
(20:22, 12:21)
(32 : 43)
ФУТОГ 1 - Футог
04/06/2021 09:00
СПЕНС, Терен 5
3 БЛОК-АУТ 2 - Београд
 
0 - 2
(11:21, 14:21)
(25 : 42)
ТЕНТ - Обреновац
04/06/2021 10:00
СПЕНС, Терен 5

2. коло    

4 Слободан -
 
- ТЕНТ - Обреновац
5 СТЕРИЈА - Београд
 
2 - 1
(21:8, 10:21, 15:13)
(46 : 42)
НОВИ САД - Нови Сад
04/06/2021 13:00
СПЕНС, Терен 5
6 ФУТОГ 1 - Футог
 
2 - 0
(21:12, 21:14)
(42 : 26)
БЛОК-АУТ 2 - Београд
04/06/2021 14:00
СПЕНС, Терен 5

3. коло    

7 НОВИ САД - Нови Сад
 
- Слободан -
8 БЛОК-АУТ 2 - Београд
 
0 - 2
(14:21, 14:21)
(28 : 42)
СТЕРИЈА - Београд
04/06/2021 18:00
СПЕНС, Терен 5
9 ТЕНТ - Обреновац
 
2 - 1
(13:21, 21:16, 15:13)
(49 : 50)
ФУТОГ 1 - Футог
04/06/2021 17:00
СПЕНС, Терен 5

4. коло    

10 Слободан -
 
- ФУТОГ 1 - Футог
11 СТЕРИЈА - Београд
 
1 - 2
(21:16, 20:22, 9:15)
(50 : 53)
ТЕНТ - Обреновац
04/06/2021 21:00
СПЕНС, Терен 5
12 НОВИ САД - Нови Сад
 
2 - 1
(21:18, 16:21, 15:10)
(52 : 49)
БЛОК-АУТ 2 - Београд
05/06/2021 11:00
Исидора Секулић - терен 6

5. коло    

13 БЛОК-АУТ 2 - Београд
 
- Слободан -
14 ФУТОГ 1 - Футог
 
0 - 2
(18:21, 20:22)
(38 : 43)
СТЕРИЈА - Београд
05/06/2021 10:00
Исидора Секулић - терен 6
15 ТЕНТ - Обреновац
 
2 - 0
(21:18, 21:8)
(42 : 26)
НОВИ САД - Нови Сад
05/06/2021 09:00
Исидора Секулић - терен 6

ПИОНИРКЕ - разигравање 17 - 20 места


1. коло    

1 КОЗАРА - Градишка
 
2 - 1
(21:15, 13:21, 15:9)
(49 : 45)
БЛОК-АУТ 2 - Београд
05/06/2021 15:00
Исидора Секулић - терен 7
2 СТАР - Нови Сад
 
0 - 2
(0:21, 0:21)
(0 : 42)
ЛЕТЊИКОВАЦ ВОЛЕЈ - Шабац
05/06/2021 15:00
Исидора Секулић - терен 6

2. коло    

3 БЛОК-АУТ 2 - Београд
Утакмица се не игра.
- ЛЕТЊИКОВАЦ ВОЛЕЈ - Шабац
4 КОЗАРА - Градишка
Утакмица се не игра.
- СТАР - Нови Сад

3. коло    

5 СТАР - Нови Сад
Утакмица се не игра.
- БЛОК-АУТ 2 - Београд
6 ЛЕТЊИКОВАЦ ВОЛЕЈ - Шабац
Утакмица се не игра.
- КОЗАРА - Градишка